Aktuelt fra Salto

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

18.06.2020

VELKOMMEN TILBAKE!

Endelig kan vi ta imot dere igjen! SALTO vil være annerledes enn før 12.mars, men vi krysser fingrene for at perioden ikke blir langvarig, og at vi snart er tilbake til normalen. I mellomtida håper vi den løsningen vi nå kan tilby, vil være en god løsning for de aller fleste.

Nedenfor følger en beskrivelse av vårt treningstilbud samt instruksjoner for smittevern. Dersom du ønsker å starte opp treninga igjen, tar du kontakt med resepsjonen eller post@saltotreningssenter.no. Treningsavgiften som ble trukket 20.mars, vil gjelde som betaling for perioden 22.juni til og med 31.juli for dere som ønsker å starte med trening nå. Treningsavgiften løper som nomalt fra og med august, og første trekk vil være 20.juli.

Det er viktig at alle følger de føringer som blir gitt, slik at vi kan ivareta smittevernet og holde treningstilbudet åpent. Brudd på bookingbestemmelser eller smittevernregler kan medføre at kontrakten din avsluttes.

GRUPPETIMER:

Se vår timeplan for sommerens gruppetimer. Book deg på timer som vanlig. Mangler du brukernavn eller passord, tar du kontakt med resepsjon eller post@saltotreingssenter.no. Tilbudet varierer gjennom sommeren. Det vil være færre plasser enn normalt på timene.

Alt utstyr skal vaskes/ desinfiseres etter bruk. Bruk i tillegg håndkle på mattene.

EGENTRENING I STUDIO:

Studio er åpent mandag, onsdag og fredag fra kl. 0800 – 2100, med unntak av mandag 22.juni da studio åpner kl. 1600, og lørdag fra 0900 – 1400. Alle som skal trene i studio skal booke plass på forhånd, og registrere kortet sitt i resepsjonen ved ankomst. Dette for å sikre at det ikke er for mange som trener samtidig, samt med tanke på smittesporing ved behov. Er du ukjent med bookingsystemet eller mangler brukernavn eller passord for innlogging, tar du kontakt med resepsjonen eller post@saltotreningssenter.no, så hjelper vi deg med dette.

Alt utstyr skal ryddes på plass og desinfiseres/ vaskes etter bruk. Papir og desinfeksjon er tilgjengelig i studio. Bruk i tillegg håndkle på apparatene. Det er viktig at man gjør seg ferdig på en stasjon før man går videre til neste, og det vil ikke bli anledning til å trene supersett eller flere sammen på et apparat slik vi er vant til.

Resepsjonens åpningstid er 0900 - 1530.

SALTO holder helt stengt i uke 30, fra og med lørdag 18.juli kl. 1400 til og med søndag 26.juli.

BASSENG:

Bassenget vil ikke være tilgjengelig for SALTOs medlemmer i perioden 22.juni til og med 31.august.

GARDEROBER:

Det vil ikke bli anledning til å benytte garderobene til skift eller dusj. Kom ferdig skiftet til timene. Innesko benyttes på gruppetimer eller i studio.

SMITTEVERN:

Alle medlemmer skal vaske hender/ bruke desinfeksjon avhengig av aktivitet og behov, og minimum ved ankomst og før de forlater senteret.

Alt utstyr skal vaskes/ desinfiseres etter bruk. Bruk håndkle på apparater og matter. Utstyr som ikke kan desinfiseres eller vaskes, blir fjerna.

I gruppetimer med lav intensitet, eller styrketrening i studio, skal medlemmer og ansatte holde minimum en meter avstand til andre gjennom hele aktiviteten.

I gruppetimer med høy intensitet eller ved bruk av kondisjonsapparater skal medlemmer og ansatte holde minimum to meter avstand til andre gjennom hele aktiviteten.

Vi gleder oss til å se dere på trening igjen, og håper dere alle vil være med på å gjøre det beste ut av situasjonen vi befinner oss i. Om vi sammen er flinke til å følge myndighetenes krav og anbefalinger, vil alt bli bra til slutt 😊

Velkommen tilbake!

Følg oss på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om trening i SALTO

Kommenter med Disqus
Salto Treningssenter, Loesmoveien 79, 3300 Hokksund | 32 25 32 00 | E-post: Google Maps

Bilder tatt av: Hans Kristian Krogh-Hanssen