SALTO Treningssenter startet opp i 2005. Vi holder til på Unicare Hokksund (tidligere Kurbadet) og deler resepsjon med dem. Vi har tre flotte treningssaler og et treningsstudio utstyrt med kondisjons- og styrkeapparater. Våre lokaler er lyse og trivelige og vi har garderober med badstue. 

I resepsjonsområdet har vi en flott butikk med ulike artikler, blant annet snacks og drikke for før og etter trening. I tillegg selger vi siste treningskolleksjon fra Kari Traa og Mitchi.

 

SALTO er ditt komplette treningssenter hvor du får mer enn bare trening. Du utvikler deg, blir motivert og opprettholder dine gode treningsvaner. Du får i tillegg kurs og foredrag relatert til trening, kosthold og motivasjon.

Vi er ditt lokale treningssenter med det beste tilbudet!

fasiliteter hos Salto

  • Bassenget
  • Test laben
  • Butikken

Bassenget

SALTO har to til tre bassengklasser i uka i perioden september til juni. I tillegg er det satt opp to timer til egentrening.  Disse timene er inkludert i ditt medlemskap hos oss.

Utover det kan du benytte deg av bassenget i de tidene det er ledig, men du må da løse billett i resepsjonen. Se prioversikt til høyre på siden.

På grunn av sikkerhet skal det alltid være to eller flere som bader samtidig. Ta kontakt med resepsjonen om du kommer alene, det kan være andre som ønsker å benytte seg av bassenget.

Bassenget holder til en hver tid ca. 32 grader og har en størrelse på 12,5 meter ganger 8 meter. Dybden er 1,20 meter til 2,5 meter.

Ledige tidspunkt er til en hver tid oppdatert her.

PRISER 2018:
Dropp inn kr 60,-
12 klipp kr 600,-

Test laben

Som Salto-medlem får du mulighet til å teste formen på Unicare Hokksund Test-Lab. Testen gjøres på tredemølle eller sykkel og utføres av testleder på lab’en.

Testen gir deg en indikasjon på ditt formnivå og vil kunne motivere deg til å forbedre dine prestasjoner. Det tilbys oppfølging om ønskelig.

Testmuligheter og priser

Er du medlem av SALTO treningssenter vil du får 15% på veiledende priser.
Maksimalt oksygenopptak, VO2 max 
Pris: 650,-. SALTO-medlem 550,-
Laktatprofil (melkesyreprofil)
 Pris: 1150,-. SALTO-medlem 997,-.
Treningsveiledning 20 min 
Pris: 300,-. SALTO-medlem 255,-.
Personlig tilpasset treningsprogram
 Pris: 1000,-. SALTO-medlem 850,-.

Butikken

SALTO sin butikk ligger i resepsjonsområdet som vi deler med Unicare Hokksund. Her er den siste kolleksjonen fra Røhnisch, energidrikke, energibarer, frukt, nøtter og annet snacks for påfyll før og etter trening. Ta en tur innom og du vil garantert finne noe som faller i smak!

 

Salto Treningssenter, Loesmoveien 79, 3300 Hokksund | 32 25 32 00 | E-post: Google Maps