Kom i gang

Det kan være vanskelig å motivere seg for å bli mer aktiv. Selv om du har vært aktiv tidligere, drevet idrett, trent på treningssenter eller kanskje du aldri har vært med på noe organisert trening, er det vanskelig å komme i gang. Du vet det er viktig, du vet det er sunt for deg og du vet at du må gjøre noe - nå...

SALTO hjelper deg med å komme i gang uansett hvor vanskelig det kan være.

Vi er her for deg. Vi kan motivasjon -  vi vet akkurat hva du trenger, vi har det som bidrar til å få deg opp av sofaen, ut av senga og over dørstokk mila.

Vi gir deg omvisning i våre lokaler, presenterer våre ulike tilbud, kartlegger dine behov og planlegger sammen ditt treningsopplegg.

SALTO har treningsprogram for egentrening til ulike nivåer inkludert i medlemskapet, dette får du i resepsjonen.
Eller du kan få et skreddersydd program som inneholder kondisjon, styrke og gruppetimer, alt etter dine ønsker. Det er våre dyktige personlig trenere som kan hjelpe deg med dette. Hos de bestiller du time på forhånd, kontaktinformasjon og priser finner du her.

For omvisning på senteret kan du møte opp i resepsjonen i deres åpningstider, se nederst på denne siden, og en av våre ansatte vil lede deg rundt.

Salto tilbyr ulike medlemskap tilpasset ulike behov avhengig av alder, livssituasjon og treningsform. Ved behov for ekstra oppfølging, formidler vi kontakt med:

  • personlig trenere
  • ernæringsfysiolog
  • fysioterapeuter

Første treningstime er gratis.

Ta kontakt med oss i dag:
E-post: post@saltotreningssenter.no
Tlf: 32 25 32 00
Eller besøk i våre lokaler i Loesmoveien 79, samme bygg som Unicare Hokksund (på folkemunn "Kurbadet").

Salto Treningssenter, Loesmoveien 79, 3300 Hokksund | 32 25 32 00 | E-post: Google Maps

Bilder tatt av: Hans Kristian Krogh-Hanssen